Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bombázók a popdarálóban

2009.07.03

BUDAPEST - Több ezer férfiszívet dobogtatnak meg szombat esténként a TV2, lendületes, zenés produkciója, a Popdaráló csinos énekesnői.

 

Fignár Adriennel és Füredi Nikolettel azonban nem csak a televízió képernyőjén találkozhatunk. Míg előbbi neve az országos karaokebajnokság szervezőjeként, addig utóbbi az Operettszínház színpadáról lehet ismerős.

Berkes Gábor, Popdaráló zenei vezetője:

- Adrienn és Niki csodás. Óriási a munkabírásuk, és ahhoz képest, hogy lányok, sokkal kevesebbszer kerül sor ?hisztire?, mint a fiúknál. Profik ? mondta mosolyogva a Blikknek Berkes. Pedig a vokálduó másik tagjának, Adriennek még csak nem is az éneklés az első számú hivatása.

- Az igaz, hogy több énekversenyt nyertem Angliában, de úgy döntöttem, ha már itt vagyok, szerzek két diplomát - árulta el nevetve a tűzrőlpattant Adrienn, aki a Diplomások Klubjának PR- és marketingvezetője. Természetesen a zene azért örök szerelem maradt életében, ő találta ki és hívta életre az országos karaokebajnokságot, amelyben a Popdaráló zenészei és műsorvezetői is tevékeny részt vállalnak immár hat éve.

- Fignár Adrienne a bulik bulijáról

A Popdaráló eddigi adásainak csúcspontja lesz a pénteki műsor, hisz a diszkóstílus a rock&n&rollal méri össze erejét a dalszöveg-bajnokok tolmácsolásában. A kulisszatitkokról Fignár Adrienne, a Popdaráló zenekarának aranytorkú énekesnője mesélt:

- A Popdaráló műsorában ezúttal a diszkó és a rock stílusa csap össze. Milyen hangulatra készüljenek a nézők?


- Fergeteges hangulat lesz, óriási bulira számíthatnak a nézők, az esti fáradtságot garantáltan el lehet felejteni?

- Neked melyik műfaj fekszik jobban?


- Az igényes zene híve vagyok, és úgy gondolom, bármit el tudok énekelni,  mivel az énekléshez elengedhetetlen a jó stílusérzék . Azt hiszem, tényleg mindkét stílus fekszik, egyik sem áll közelebb hozzám, mint a másik. Ha valaminek jó dallama van, és érzelmileg vagy ?hangilag? megfog, akkor egyből a magaménak tudom. Egyébként a magyar slágerek között sajnos sokkal kevesebb női dal van, mint férfi, de sikerült beemelni azokat a számokat a műsorba, amelyek nagyon jellemzőek erre a két irányzatra - a Beatrice-?muzsika? például állatian fog szólni?

- Pénteken akkor buli lesz a javából!

- Ez a műsor mindenképp az eddigi Popdarálók csúcsának számít majd, hiszen a két sztárvendég - Csepregi Éva és Csipa is - hihetetlen hangulatot varázsol a színpadra, Áronról nem is beszélve, aki alapjáraton is mindig pörög...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.